Гроника Кавафян представя 7-мата си самостоятелна изложба Линията на живота.

...
Гроника Кавафян представя 7-мата си самостоятелна изложба Линията на живота.
Коментари Харесай

Гроника Кавафян открива 7-мата си самостоятелна изложба Линията на живота във Варна

Гроника Кавафян показва 7-мата си независима галерия " Линията на живота ".

Откриването е довечера, 8 август, от 18:00 часа, в Галерия „ Графити “, гр. Варна.

Изложбата ще покаже на публиката селектирани платна, основани в интервала 2019-2023г., интервал на мощни страсти, дълбоки действителности, на доста неизвестностти и промени.

Всички международни събития случили се през този интервал, повлияват на създателя и му оказват помощ да се обърне във вътрешността към себе си и да разгърне душата и съзнанието си за новото време в естетика, мир и добрина.

Именно в този интервал художничката основава платна, с които желае да предизвика феновете да си зададат въпроси и също по този начин да си дадат равносметка, че всеки носи отговорност да твори своята линия на живота, и че всички сме свързани в едно цяло.

Картините, които Гроника Кавафян ще показа на идната галерия, демонстрират свободен и овладян изящен фасон, лекост и бистрота в построяването на формите.

“Картините отразяват осъзнатата и неизменима връзка сред индивида и природата. Тя, която ни дава О2 и независимост, Тя, към която всички се стремим да имаме, Тя, която изчезва с всяка минала година, по тази причина е и толкоз мощно изразен копнежа ми към природата - свят на магии, свят на пъстри цветове на незнайни места. Ценността и уважението към Майката земя!

Също по този начин, мощен претекст в творбите ми са облиците на дамите. Жените с основно Ж, дами от заболели страни, дами от забравени времена и столетия. Жени живели в миналото свободно и носели гордо хубостта на живота. А цветовете и нереалните форми ще добавят финала на изложбата, с която ще ви покажа света, който видях и показах с дълбоки нюанси, мисъл и изцяло осъзнаване. ”- споделя авторката.
Чрез тези живописни платна Гроника Кавафян ще ни опише за живот, който почтено не можем да осезаем, само че той ни улавя и най-после разбираме, че ние сме живота и той идва надълбоко от нас, от най-съкровеното в нас.

Можете да се насладите на колортините и изпълнени с житейска философия платна от изложбата “Линията на живота 2019-2023 ” в интервала 8.08 - 22.08.2023 година в Галерия „ Графити “, гр. Варна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР