Грома Холд“ ЕООД и Растер-Юг“ ООД са фирмите, подали оферти

...
Грома Холд“ ЕООД и Растер-Юг“ ООД са фирмите, подали оферти
Коментари Харесай

Две фирми в конкуренция за изграждане на нова пътна връзка на бул. „Димитър Солунски“ в Благоевград 

" Грома Холд “ ЕООД и „ Растер-Юг “ ООД са компаниите, подали предложения за присъединяване в състезанието за възлагане на оповестената социална поръчка за създаване на нова пътна връзка от западното локално платно при индустриалната база на „ Карлсберг България “ АД към бул. „ Св. Димитър Солунски “ в Благоевград.
Офертите на двете компании бяха отворени от конкурсната комисия през днешния ден. Предстои тя да се произнесе дали импортираните документи дават отговор на условията за допустимост, след което ще пристъпи към обзор на техническите оферти и обществено отваряне на ценови предложения.
Прогнозната стойност на публичната поръчка е 807 192 лв. с Данък добавена стойност, срокът за осъществяването й е не повече от 135 дни за СМР и не повече от 45 дни за планиране.
Включването към главната пътна артерия ще се прави с ускорителна лента, която ще обезпечи сигурността на придвижването и ще облекчи трафика на моторни транспортни средства по булеварда. Новата връзка ще бъде от изключителна значимост за развиването на бизнеса в региона, тя ще облекчи достъпа да предприятията, включително „ Карлсберг “ и КФМ, които създават наситена продукция за пазара на национално равнище.
За изграждане на пътното оборудване в края на 2023 година държавното управление отпусна 800 000 лв..

В.Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР