Гробният камък на Sinead O`Connor беше разкрит седем месеца след

...
Гробният камък на Sinead O`Connor беше разкрит седем месеца след
Коментари Харесай

Надгробният камък на Sinead O`Connor бе открит седем месеца след трагичната смърт

Гробният камък на Sinead O`Connor беше оголен седем месеца след неочакваната гибел на емблематичната певица на 56-годишна възраст.

Ирландската музикантка умря в дома си в Лондон през юли предходната година, като следовател по-късно разкри, че повода за гибелта й е естествена гибел. Хиляди опечалени участваха на погребението й в дребното крайбрежно градче Брей в северния окръг Уиклоу в Ирландия предишния август. Феновете се подредиха по улиците и хвърляха цветя по преминаващата катафалка, до момента в който се честваше живота на певицата и тя беше заровена на едно място в гробището Deansgrange в южната част на Дъблин.

Сега надгробната плоча е сложена при последния покой на певицата място беше разкрито за първи път, показвайки елементарен сив камък с името на певицата, датата на раждане и датата, на която е умряла, изписани на повърхността. Думите „ Бог е обич “ също са изписани под датите, до момента в който спомагателен надпис, написан на арабски гласи: „ Аллах е най-великият “, в фотоси, спо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР