Гробът на Васил Левски лежи под улица Цар Калоян в

...
Гробът на Васил Левски лежи под улица Цар Калоян в
Коментари Харесай

Изплува пророчество на Ванга, което ще промени България

Гробът на Васил Левски лежи под улица " Цар Калоян " в центъра на София. Това споделила пророчицата Ванга пред своя непосредствен другар Павел Кипров, написа " Телеграф ". Гробът на Апостола не е там, дека мисли Хайтов. Той е в параклиса " Свети Николай Чудотворец ", провидяла петричката Касандра.

Тя дала още много детайлни детайлности пред информатора Кипров, гражданин на симитлийското градче Черниче. Човекът споделя по какъв начин с учите си чул, че Васил Левски лежи под стръмното стълбище в дясно от входа. Скелетът ще бъде разпознат по това, че държи в ръцете си дървен кръст.

" Идват хора тука, питат, само че на мен не ми се има вяра. Ако е имало нещо, щеше да излезе при бомбардировките над София ", показа по-стар чиновник в християнската забележителност. През втората международна война една американска бомба удря църквата и я срутва до основи. Чудодейно, само че единствено иконата на св. Николай и прилежащата й стена остават непокътнати. По-късно пък по времето на социализма, багери обърнали земята, до момента в който копаели основите на строящия се в съседство хотел " Рила ". На времето писателят Николай Хайтов поддържа версията, че костите на Дякона са положени малко по-надолу, посред Ларгото на властта и по-точно църКвата " Света Петка Самарджийска ", намираща се в подлеза на ЦУМ.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР