Grizzlies са с 4-0 след завръщането на Ja Morant и

...
Grizzlies са с 4-0 след завръщането на Ja Morant и
Коментари Харесай

Ja Morant в полемика за празнуване след поредната победа на Grizzlies

Grizzlies са с 4-0 след завръщането на Ja Morant и звездата беше разгласен за Играч на седмицата в Западната конференция в първия си интервал обратно след 25 мача премахване, само че неговият празник след забивка във вторник притегли вниманието на някои наблюдаващи.

С 14 секунди до края на продълженията и Мемфис водеше на Пеликанс с четири, Маркъс Смарт хвърли алей-уп на Морант и когато 24-годишният състезател се приземи, той подвигна и двете си ръце, преди да протегне ръце – ход, който може да се пояснява като потребление на револвери с пръсти - и по-късно да ги реалокира в профил на главата си.

Морант разгласява наново видео в X, което компилира клипове на футболисти на LSU, които разкриват сходни танци, до момента в който честват тъчдауни, като някои консуматори допускат, че Морант може би го е употребявал, тъй като Гризлис играеха в Ню Орлиънс.

Но други отвърнаха, като подлагаха на критика Морант за разкриването на нещо, което даже наподобяваше — или можеше да бъде комплицирано с — револвери с пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР