Грийн Бей Пакърс започнаха натоварено със свободната агенция, като се

...
Грийн Бей Пакърс започнаха натоварено със свободната агенция, като се
Коментари Харесай

Пакърс се съгласява на споразумения за свободен агент с Джош Джейкъбс и Ксавие Маккини, казват източници на АП

Грийн Бей Пакърс започнаха натоварено със свободната организация, като се съгласиха на покупко-продажби с бягащия бек Джош Джейкъбс и сигурността Ксавие Маккини, и освобождавайки дългогодишния ранингбек Арън Джоунс.

Двама души, осведомени със покупко-продажбите, споделиха в понеделник, че Пакърс ще подпишат с Джейкъбс и Маккини при започване на новата година на лигата в сряда. Хората приказваха с Асошиейтед прес при изискване за анонимност, защото екипът не беше оповестил нито един от двата хода.

Грийн Бей обичайно не е нападателен тим в свободната организация, само че направи огромни ходове в първия ден на прозорецът за договаряния, с цел да накара двама от най-хубавите играчи на позициите им на открития пазар и да прекъсне връзките си с Джоунс и левия такел Дейвид Бахтиари.

Джейкъбс бе определен от първия рунд от Рейдърс през 2019 година и получи етикета на франчайза предишния сезон. Той се съгласи на модифицирана договорка с Лас Вегас, която в последна сметка му даде спомагателни $1,3 милиона през 2023 година, само че по този начин и не усп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР