Гривната Xiaomi Mi Band 3 трябваше да бъде показана на

...
Гривната Xiaomi Mi Band 3 трябваше да бъде показана на
Коментари Харесай

Първите подробности за Xiaomi Mi Band 3 потвърдиха новите му възможности


Гривната Xiaomi Mi Band 3 трябваше да бъде показана на 27 март в едно мероприятие с флагманския смарт телефон Mi MIX 2S, само че нищо сходно не се случи. По-късно се появи неприятна информация за бъдещото устройство, в която един от китайските инсайдери заяви, че опциите на новия състезателен тракер от китайската корпорация са мощно пресилени. Днес, 29 март 2018 година в мрежата се появиха първите публични детайлности за бъдещото устройство, които потвърдиха неговите нови благоприятни условия.

Журналисти от ресурса AndroidTR съумяха да открият в приложението Mi Fit за смарт телефоните, основани на Android споменаване на два нови фитнес-тракера, появяването на които се чака в идващите няколко месеца. Те носят имената Xiaomi Mi Band 3 и AmazFit Beats. Относно втората джаджа за жалост няма никаква съответна информация, само че за първата има задоволително. Ако информацията е вярна и източникът не ни подвежда, то бъдещото устройство по своя външен тип ще се окаже сходно на настоящия Mi Band 2.



Гривната Xiaomi Mi Band 3 има специфичен датчик за установяване на сърдечната активност, сензорен екран с обособен физически бутон, благодарение на който притежателят на тракера ще може да удостоверява разнообразни дейности при неговото задържане или просто след малко натискане. Притежателите на новия тракер ще могат да правят преходи в работния плот с цел да видят на дребния екран друга информация – времето, известията, броят изминати стъпки и други.



Резолюцията на екрана на Mi Band 3, спрямо модела Mi Band 2, ще се окаже по-висока, както и потенциала на батерията. Поради новите функционалности и благоприятни условия, времето за самостоятелна работа на Xiaomi Mi Band 3 ще намалее с към 10-25%, защото сензорният екран с по-висока бляскавост ще употребява доста повече електричество. Тракерът ще може да изобразява информация за времето, сваляйки я посредством смарт телефона, както и някои други данни.



В кода на приложението Mi Fit, отговарящо за синхронизацията на гривните Xiaomi със смарт телефоните, не е намерено споменаване за съществуването в гривната Mi Band 3 на GPS модул за следене на местоположението, безконтактен NFC чип с поддръжка на платежните системи AliPay и Гугъл Pay, както и усъвършенстван крачкомер, отчитащ изминатото разстояние с доста висока акуратност на равнището на професионално съоръжение. Въпреки това, преди дебюта на джаджата в продажба, такава информация може да се появи, тъй че към момента е рано да си вършим каквито и да е заключения.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР