Гришо Димитров отдавна е признат за Казанова в тениса 32-годишният тенисист

...
Гришо Димитров отдавна е признат за Казанова в тениса
32-годишният тенисист
Коментари Харесай

Гришо няма спирачка! Замени Мадалина с нова любов за 2 милиона долара

Гришо Димитров от дълго време е приет за Казанова в тениса

32-годишният тенисист стана 18-ти в международната класация, само че не стопира да скача от „ цвят на цвят “. След като единствено шест месеца продължи последната му връзка със сексапилната Мадалина Генеа, хасковлията още веднъж е свободен.

Из мрежата потеглиха няколко версии за раздялата на Григор Димитров и Генеа.Изглежда българския тенисист в действителност й  е кръшнал, което е разлютило румънката и тя го е изритала от постелята си.

„ Твърде огромна ми е класата, с цел да приказвам с лъжци и хора, които ми изневеряват “, написа актрисата в обществената мрежа.

Според клюката, доказана от към този момент някогашната другарка на Гришо, серия изневери от негова страна са я принудили да му затръшне вратата вечно.През леглото на тенисиста минаха много дами, тенисистките Серина Уилямс и Мария Шарапова, певицата Никол Шерцингер,милиардерската дъщеря Лолита Османова и телевизионната водеща Виктория Боня.

Но в този момент Гришо се отдаде на остарялата си, нова любов-бързоходните коли. Той си купи Ламборгини Миура за 2 милиона $. В света те са единствено няколкостотин.

„ Моята обич “, подписа той под фотото на звяра си, който си е купил. Тя измести Генеа в сърцето на сърцеразбивача.

Източник: България през днешния ден

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР