Гриша Ганчев влезе в нова конфронтация с основната група от

...
Гриша Ганчев влезе в нова конфронтация с основната група от
Коментари Харесай

Ако Ганчев напусне, кой е в състояние да поеме ЦСКА?

Гриша Ганчев влезе в нова борба с главната група от почитатели на ЦСКА, откакто се разделиха със скандал със Стойчо Младенов през предходната седмица. Собственикът въпреки всичко удостовери, че няма желание да се отдръпва и даже се появи информация, че е подал 30 млн. лева, с цел да стартира реконструкцията на стадион „ Българска войска “. Междувременно обаче се появиха клюки за евентуалните нови вложители в клуба.

Родният таблоид „ Мач Телеграф “ твърди, че измежду евентуалните купувачи на „ алените “ е хазарният необут Валтер Папазки. Той е част от спонсорите на отбора сега, а при успеха над Берое с 1:0 в шампионата даже бе видян в компанията на Ганчев и Христо Стоичков.

Друга опция е Цветомир Найденов, който постоянно е проявявал апетити към ЦСКА, само че след последния спор от 2020 година той дефинитивно се концентрира върху ЦСКА 1948.

Подобни клюки за в този момент са в областта на спекулациите, само че настроенията в родния футбол се менят по-често от атмосферните условия над страната ни в миналите седмици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР