Гриша Ганчев официално се оттегля от ЦСКА - София и

...
Гриша Ганчев официално се оттегля от ЦСКА - София и
Коментари Харесай

Сензация! Гриша Ганчев официално се оттегля от ЦСКА - София, “червените” имат нов собственик

Гриша Ганчев публично се отдръпва от ЦСКА - София и това ще се случи до края на идната седмица, демонстрира инспекция на Sportal.bg . Новината не е първоаприлска смешка, а напълно действителна.
 Официално: Христо Стоичков към този момент не е акционер в ЦСКА - София Официално: Христо Стоичков към този момент не е акционер в ЦСКА - София
Бизнесменът няма да има акции в клуба, които ще бъдат трансферирани на Данаил Ганчев. Синът на Гриша Ганчев е автентичен притежател на капитала на “Литекс ” АД, което сдружение има 50 % от капитала на “Спорт Инвестмънт ”, а то от своя страна е едноличен притежател на ЦСКА - София.

Т.е. от идната седмица Данаил Ганчев ще е притежател на 50% от ЦСКА - София.
 Гриша Ганчев предложения Стоичков и още 39 индивида на Оценка за съвместимост, ето кои са те и какво ще вземат решение Гриша Ганчев предложения Стоичков и още 39 индивида на Оценка за съвместимост, ето кои са те и какво ще вземат решение
Останалите 50% ще са за Данаил Илиев. Той е притежател на “Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука ”, която фондация има “Фонд Спорт ”, което сдружение е притежател на 50 % от “Спорт Инвестмънт ”.

Всички тези промени са декларирани в Търговския указател на 30 март 2023 година и се чака да бъдат вписани през идната седмица.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР