Гриша Ганчев, член на управителния съвет на БФ Борба, посети

...
Гриша Ганчев, член на управителния съвет на БФ Борба, посети
Коментари Харесай

Гриша Ганчев изгледа тренировката на борците с кубинците в Тетеван

Гриша Ганчев, член на управителния съвет на БФ Борба, посети лагера на националите в класическия жанр в Тетевен, осведомят от федерацията.

Един от най-големите мецeнати на българския спорт изгледа тренировката на най-хубавите ни състезатели дружно с кубинците, които ще останат на подготовка у нас месец. Пратениците на островната страна са единствените в класическия жанр с цялостен състав от шестима състезатели за игрите в Токио.

У нас за офанзива на четвърта си олимпийска купа се приготвя Михай Нунес Лопес в категория до 130 кг, който дойде в Тетевен с трима спаринг сътрудници.

В състава на гостите е и различен олимпийски първенец – Исмаил Бореро, спечелил злато в категория до 59 кг на игрите Рио 2016. С асовете на Куба упражняват всичките ни най-хубави състезатели, водени от селекционера Армен Назарян. Сред тях са Кирил Милов и Айк Мнацаканян, също с квоти за игрите, както и европейският първенец от 2020-а Едмонд Назарян.

Гостите останаха очаровани от базата в Тетевен и отклониха офертите да реалокират подготовката си в Самоков. Кубинците ще са на лагер у нас до 2 юли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР