Грипна ваканция е обявена от днес в четири училища на

...
Грипна ваканция е обявена от днес в четири училища на
Коментари Харесай

​Нови училища във Врачанско паднаха жертва на грипа, вижте кои

Грипна почивка е оповестена от през днешния ден в четири учебни заведения на територията на област Враца, а пето чака здравните управляващи да разрешат дали да затвори порти, научи BulNews.bg.
От през днешния ден в грипна почивка са НУ "Петко Р. Славейков " в Роман, СУ „ Христо Ботев “ в Оряхово, Професионалната езикова гимназия „ Йоан Екзарх “ във Враца и Професионалната гимназия по облекло "Елисавета Багряна " в Бяла Слатина, заяви шефката на районното ръководство по образованието Галина Евденова. Очаква се от на следващия ден в грипна почивка да са и учениците от НУ „ Цани Гинчев “ в Бяла Слатина. Учениците няма да учат до петък в това число.
Въпреки, че грипната зараза във Врачанско бе оповестено още в понеделник, учебните занятия не бяха прекъснати. РЗИ даде опция на всяко образователно заведение единствено да преценя дали да разгласи грипна почивка, в случай че присъстващите възпитаници паднат под 2/3.
Много е евентуално по-късно денем шефовете и на редица други учебни заведения в региона да създадат поръчка до здравните управляващи и районното ръководство по образованието за оповестяване на грипна почивка.
От ръководството вършат по два пъти дневно информации в учебните заведения на територията на региона за грипната конюнктура.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР