Грипна епидемия - отново! Вече не съществува понятие рисков сезон,

...
Грипна епидемия - отново! Вече не съществува понятие рисков сезон,
Коментари Харесай

Иновативен йоден препарат Микстура син йод – патогенен убиец и гарант за силен имунитет

Грипна зараза - още веднъж! Вече не съществува разбиране " рисков сезон ", който се надяваме по-бързо да отмине. Инфекциозните гърмежи с нови и все по-агресивни източници на заболявания към този момент са част от съвремието ни. Живеем в  тяхната непрекъсната блокада и остава единствено крачка до пандемична злополука в световен мащаб. Антимикробната резистентност е възходящ международен проблем, който до 2050 година се чака да е виновен за гибелта на повече хора, в сравнение с сърдечно-съдовите или ракови болести.

Рядко на пазара се появяват лекарства с подобаващ отговор на новопоявилите се болести, тъй като основаването, изключително на противовирусни препарати и ваксини, е нескончаем и безценен развой.  Нужни са дълги изследвания, с цел да се натрупат познания по отношение на все по-разнообразните болестни причинители и механизма на тяхното деяние.

Така " лекарствената невъзможност, агресивността на болестотворните организми, тяхната непрекъсната неопределеност и потребността от намирането на незабавно решение насочват напъните към профилактиката за подсилване на имунитета - нашата естествена ризница против болестната опасност!

Грипът като всяка тежка зараза може да бъде гибелен за организъм с отслабена имунна система. Антибиотиците не влияят на грипните причинители. Все още като най-сигурно профилактично и лечебно средство се пропагандира и употребява противогрипната ваксина. Напълно разумно обаче се слага въпросът по отношение на нейната резултатност, защото грипните вируси се трансформират извънредно бързо и това им свойство основава мъчно преодолима преграда за всяко сполучливо лекуване.

Надеждна опция в тази комплицирана обстановка е активирането на естествената ни отбранителна система – имунитета. Имунната ни система е по този начин съвършено устроена, че сполучливо се оправя с непознатото вмешателство. Йодът, който се усвоява в клетките на щитовидната жлеза, е мощен патологичен палач. В имунологично отношение  щитовидната жлеза работи като естествена преграда: на всеки 17 минути кръвта, циркулираща в тялото ни, минава през нея и там йодът обезврежда навлезлите в организма инфекциозни сътрудници, без значение какъв брой са устойчиви и нападателни. След всеки " 17-минутен цикъл “, те стават все по-слабо дейни до окончателната им крах, само че единствено при изискване, че щитовидната жлеза е задоволително наситена с йод.

Tози жизненоважен микроелемент  мобилизира цялата защитна система и това негово свойство го прави  незаменимо средство за профилактика и лекуване на инфекциозните болести, а йодните натурални артикули - извънредно благонадежден избор в борбата с грипа.

От началото на 2019 година на пазара е неповторимият йоден препарат от ново поколениe МИКСТУРА СИН ЙОД, който съдържа единствената биоактивна форма на йода, гарантираща допустимо най-силното му влияние върху човешкия организъм. Това е хранителна добавка с потвърдено високоефективен просторен набор на деяние, сполучлив прийом за превъзмогване на йодния недостиг и всесилен антисептик против целия патологичен пейзаж.

Уникалността на МИКСТУРА СИН ЙОД  е резултат от съчетаването на биологично дейната форма на йод с нишесте, янтарна киселина и витамин РР. Всяка една от тези съставки има качества със забележителна практическа стойност, само че обединяването им в комплекс ускорява техните свойства, като резервира всички скъпи качества на йода, освен това с безусловно нетоксично влияние върху човешкия организъм.

Тези изключителни достолепия обезпечават на препарата МИКСТУРА СИН ЙОД  прерогативи, недостижими за други йодни препарати.

Предимства 

• В микстурата йодът е в п > Доктор Анна Драгоева е молекулярен биолог. Дългогодишната й научноизследователска активност в Българска академия на науките и чужбина е в региона на генетичните биотехнологии.
• Включването на йода в молекулата на високополимерното нишесте изцяло отстрани токсичните му резултати.

• Янтарната киселина дейно усъвършенства действието нa " синия йод " и служи по едно и също време като субстрат и катализатор на биоенергетичните процеси в организма. 

• Витамин РР обезпечава отбрана на сърдечно-съдовата система, възстановява артериалното налягане и покачва успеваемостта на лекуването при множество  болести. 

• Фруктозата се усвоява елементарно от организма, усъвършенства вкусовите качества на продукта, разрешава неговия банкет от пациенти със захарен диабет, вегани и хора, склонни към напълняване.

• Липсата на устойчивост към препарата разрешава неговото непрекъснато, безвредно и дейно потребление.

• Препаратът е точно дозиран (25 мкг. йод в една капка) и няма противопоказания.

 Удобен и елементарен за употребa, флаконът с препарата е  достатъчен за 3-месечен профилактичен курс и по този начин ни обезпечава трайна отбрана от инфекциозните закани. По време на грипните епидемии той може да се употребява комфортно от цялото семейство, като се съблюдават прецизно указаните в листовката дневни дози за възрастни и деца. Препаратът няма противопоказания. Не се предлага да се ползва при самостоятелна сензитивност към съставките на продукта.

Ако грипът ви е покосил, всекидневният му приложимост ще ви помогне по-леко да го преодолеете, по-бързо да оздравеете и да ви защищити от развиването на тежки затруднения. Препаратът е съчетаем с лекарствени лечения.

Подробна информация за препарата “Микстура наследник йод " на уебсайт: www.blueiodine.eu
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР