Грипът и другите зимни вируси се увеличиха, докато новото моделиране

...
Грипът и другите зимни вируси се увеличиха, докато новото моделиране
Коментари Харесай

Инфекциите с Covid „ще достигнат своя връх утре“, тъй като случаите на грип нарастват с 45% и норовирусът нараства

Грипът и другите зимни вируси се усилиха, до момента в който новото моделиране допуска, че инфекциите с Covid-19 е най-вероятно да доближат своя пик на следващия ден.

Грипните хоспитализации са се нараснали с 45 % през седмицата до Бъдни вечер, като последните данни сочат, че инфекциите в общността към момента внезапно нарастват. Имаше приблизително 942 пациенти с грип в болница всеки ден предходната седмица в Англия, в това число 48 в интензивно лекуване. Това е към шест пъти по-високо, в сравнение с преди месец.

Зимната Covid вълна се надигна в натрупването до Коледа и водещ моделист споделя, че е евентуално да доближи своя връх в този момент след празнични събирания. Процентът на случаите се е удвоил до 4,3 % от популацията през последните седмици с 2,5 милиона души, инфектирани през първата половина на декември.

Професор Карл Фристън, вирусен модел в Лондонския академични лицей, пресмята, че случаите ще доближат пик в края на декември или началото на януари, като най-вероятната дата е събот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР