Гринго се връща в България Вчера се появи новината, че вече

...
Гринго се връща в България
Вчера се появи новината, че вече
Коментари Харесай

Гринго проговори за катастрофата: Бях в колата с един приятел, той шофираше

Гринго се връща в България
Вчера се появи новината, че към този момент някогашния мъж на Софи Маринова Гринго е аварирал и бере душа в Германия. Мачото претърпял тежко ПТП и сега се бори за живота си. Пред кореспондент на „ ШОУ “ Гринго удостоверява новината, че е аварирал и дава повече детайлности за случилото се.
„ Вярно е, катастрофирах! Бях в колата с един другар, той шофираше. На един светофар ни блъсна германец, който се оказа пийнал и дрогиран. С пукнато ребро съм “, прецизира Гринго положението си след тежкия случай в Германия. „ В момента ме хващаш на летището, очаквам самолета за България. Още с кацането отивам в някоя от нашите лечебни заведения, с цел да си направя повече проучвания, с цел да се уверя, че няма някакви вътрешни кръвоизливи “, споделя още някогашният брачен партньор на Софи Маринова.

Гринго отхвърля и скоро да се е чувал с певицата. Той даже не знае дали Софи е чула какво му се е случило. „ Не знам дали е схванала какво ми се случи. С нея не се чуваме “, безапелационен е Тодор Давидов за връзките с някогашната си брачна половинка. „ Тя се обърна на 180 градуса и просто реши, че желае да се разведем “, споделя Гринго, прехвърляйки виновността за развода на Софи.
„ Четири години живяхме дружно, карали сме се, само че постоянно сме си оправяли връзките. А в този момент за някаква нелепост стана всичко. Дано не е това, което си мисля… Че си има различен “, добавя още Тодор Давидов, написа show.blitz.bg.
Това е вторият път, в който Гринго разяснява раздялата си със Софи Маринова.

Първия път Тодор Давидов й пожела от ефира на Нова тв „ доста триумфи “ и „ да е жива и здрава “. Бившият брачен партньор на Софи сподели още, че двамата не престават напред поотделно. Тогава обаче мачото сподели също, че решението за развода са взели дружно.
Припомняме, че даже и след развода, Гринго продължаваше да тормози Софи Маринова. Наложи се, по думите на източници, близки до звездните двойки, кумът Павел да предприеме сериозен мъжки диалог с Гринго и по този начин съумял да го убеди да остави най-сетне ромския славей на мира.
Инфо: kliuki.ws

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР