Гринго остригал Софка след жесток скандал заради изневяра. Мнозина се

...
Гринго остригал Софка след жесток скандал заради изневяра. Мнозина се
Коментари Харесай

Гринго остригал Софка след жесток скандал заради изневяра

Гринго остригал Софка след нечовечен скандал поради невярност. Мнозина се чудеха за какво певицата посегна на дългата си косата тъкмо преди да подписа брак с обичания си? Всъщност не тя е хванала ножицата, с цел да я окастри и с новата фризура не се е сдобила по лично предпочитание, написа Хот Арена. Преди да надянат брачните халки Софка и Гринго минали през величествен скандал. Причината била ревнивост от страна на мъжа й. Той заподозрял, че певицата му кръшка с различен, хванал ножицата и накълцал косата й.

За да се докара в доколкото се може по-приличен тип, Софи отишла и на коафьор, с цел да заличи комичния резултат от дейностите на ядосания жених. Съвсем не учудва следващата кофти реакция на нацепената батка, защото историята помни и други обстоятелства. След като Тодор Давидов влезе в пандиза, Маринова разказваше в изявленията по какъв начин я е пребивал и се е стигало до там, че да пуска тъжба против него в полицията, защото се тормозила и за сина си Лоренцо да не би и той да се трансформира в цел на експанзията на любовника й.

Веднага след изказванията й и Гринго се включи в пояснителен режим и омекоти обстановката с думите: „ Карали сме се, бутали сме се. Трудно се нервирам, само че като ме ядоса, започвам да крещя, пипвам си я малко, дърпам си я, за което скърбя, де, в случай че съм й предизвикал боязън. Много си я обичам “. Колкото до гражданския брак, освен грозната интервенция върху външния тип на чалга певицата способства до цялостния й комична визия в най-важния й ден.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР