Гринго на Софи Маринова влиза в затвора за 2 години? Софи

...
Гринго на Софи Маринова влиза в затвора за 2 години?
Софи
Коментари Харесай

Софи Маринова предложи подкуп на полицай, за да отърве Гринго от затвора

Гринго на Софи Маринова влиза в пандиза за 2 години?
Софи Маринова по всякакъв начин се пробва да отърве Гринго от пандиза. Любимият на Софка сгафи за следващ път и го грози огромна заплаха, а точно да прекара няколко години зад решетките.

Преди дни Тодор Давидов се озова в ареста, откакто преби граждански служител на реда в дискотека в Студентки град. Екшънът се случил на 29-ти април по време на присъединяване на Софи Маринова в заведението на Константин.

След като излязла на сцената Софка била подканена много упорито да се снима с подпийнал клиент на дискотеката. Според показанията на Маринова натрапникът я дръпнал няколко пъти за ръката, с цел да се снабди с мечтаната фотография с певицата.

Вбесен от държанието на клиента Гринго се нахвърлил върху него с юмруци и ритници. Посетителите на дискотеката настояват, че потърпевшият си глътнал езика и бил избавен с помощта на бързата интервенция на доктор, който купонясвал в заведението.

Още същата нощ обичаният мъж на Софи Маринова бил задържан пред дискотеката. На идващия ден ромската перла съумяла да се свърже с потърпевшия служител на реда и го помолила да отдръпна жалбата си против Гринго.
 Софи Маринова не съумя да отърве Гринго от пандиза сн. Инстаграм
Софи Маринова не съумя да отърве Гринго от пандиза сн. Инстаграм

Софка даже предложила 10 000 лв. „кръвнина“ на служителя на реда, с цел да отърве Давидов от пандиза. Но представителят на закона твърдо отказал да промени показанията против Гринго. Давидов го грозят две години зад решетките, защото има дълго досие. Сега той е под домакински арест до началото на делото.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР