Гринго лежа в затвора 9 месеца и 13 дни и

...
Гринго лежа в затвора 9 месеца и 13 дни и
Коментари Харесай

Софка Пърха От Щастие! Пуснаха Гринго От Затвора!

Гринго лежа в пандиза 9 месеца и 13 дни и му оставаха да прекара там още единствено 17 дни, като се включи и срокът за обжалване – обичаният на Софи Маринова излиза единствено 10 дни предварително.

Тодор Давидов пристигна в съда през днешния ден с белезници и тъмни очила и ги смъкна едвам пред съдията малко преди да стартира делото.

Делото се забави, защото съдът не беше получил пробационния документ, нужен, с цел да бъде освободен Гринго. Така и досието му заставам два месеца на трупчета, оплакаха се от съда. Служебният му юрист разяснява пред Флагман, че чиновниците на пандиза не саботирали преднамерено наказания, защото този документ даже не бил нужен, с цел да бъде освободен.

В последна сметка бе осъществен бърз телефонен диалог със пандиза, от кое място по факс изпратиха въпреки всичко нужния документ и съдията по делото реши, че Гринго ще бъде освободен предварително.

Той получи изпитатален период 17 дни – толкоз, колкото му оставаха до края на присъдата, без пробационна мярка.

Гринго беше в пандиза с присъда отнемане от независимост за 10 месеца, защото бе упрекнат, че е изнудвал айтоски предприемач.

Съдията по делото изчете още документите от пандиза, от които се разбра, че обичаният на Софи бил пандизчия за образец - спазвал е режима, полагал е непринуден неплатен труд, липсват данни да са му налагани дисциплинарни санкции, а престоят в пандиза даже имал коригиращ резултат върху държанието му и довел до обществена смяна.

Съдията удари чука и разгласи, че няма заплаха Гринго да се укрие, нито да извърши друго закононарушение, изброи, че няма осъждания, имал е положително държание, няма други престъпни прояви и че не вижда заплаха да води отново престъпен метод на живот.

Тодор Давидов – Гринго бе упрекнат за изнудване на айтоски предприемач Асен Атанасов – Ариф, дружно със съучастника си Стефан Сливков.

Според държавното обвиняване, двамата са рекетирали предприемача от Айтос да им заплати 50 000 лева, като са заплашвали мъжа с ликвидиране и разпра със фамилията му.

Гринго бил подстрекател, обезпечил телефона и сим картите за диалог с жертвата, даже насочвал Стефан какви думи да употребява.

Любимият на Софи бе арестуван показно от полицията през нощта на 23 септември, до момента в който двамата си спяха в къщата му в Айтос.

Очаква се двамата да заживеят дружно още веднъж в Етрополе. Самият Гринго през днешния ден сподели по време на съвещанието, че адресът му по персонална карта е в Айтос, само че живее от три години в Етрополе.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР