Grinding Gear Games и Крис Уилсън имаха чудесна седмица. По

...
Grinding Gear Games и Крис Уилсън имаха чудесна седмица. По
Коментари Харесай

Betrayal предизвика огромен ръст на играещите Path of Exile

Grinding Gear Games и Крис Уилсън имаха чудесна седмица. По данни от Steam Charts, представени от PC Gamer, излиза наяве, че Path of Exile е счупил върха си за максимален брой по едно и също време играещи. И става дума за Steam само, без да се взема поради статистика за независимия клиент на играта. Но за триумфа си има съответна причина.

Тази седмица към Path of Exile беше добавено безплатното обновяване Betrayal, най-голямата смяна в играта от излизането на The Fall of Oriath насам. То връща предходните три челиндж лиги (като Bestiary и Delve), добавяйки нова и преработвайки Master системата.

„Става дума за експанжън, който слага мощен акцент над героите“, изясни Уилсън за медията през ноември. „В допълнение към основните NPC-та, ние прибавяме 18 озвучени героя и доколкото знам, сценарийният екип приготви разговор с към 40 000 думи за тази цел с още неща, които има да се дописват. Става въпрос за голям брой взаимоотношения сред героите. Те образуват другарства, запомнят неща. Ако ги накараш да се предадат един различен или да се избият, те ще бъдат върнати към живота и ще помнят всичко това. Става дума за система, която е сходна с Nemesis от Shadow of Mordor“.

Говорейки обаче съответно за посочените тази седмица числа, AARPG заглавието е привлякло 117 000 по едно и също време играещи геймъра в Steam. Това е първия път, в който Path of Exile записва над 100 000 индивида, играещи в света на играта едновременно в Steam. И е повече от два пъти пиковата численост едновременни играчи, която беше записана преди три месеца. Но в случай че се вземат думите на Уилсън за хората, които влизат в Path of Exile през личния клиент на играта, броя може да е доста повече – близо 200 000!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР