Grinding Gear Games анонсираха името и датата на излизане на

...
Grinding Gear Games анонсираха името и датата на излизане на
Коментари Харесай

Анонс на Path of Exile: Necropolis

Grinding Gear Games анонсираха името и датата на излизане на идващия експанжън за Path of Exile. То носи името Necropolis и излиза на 29-ти март. Заедно с допълнението към играта идва и нова Challenge лига.

Necropolis показва гробаря Аримор, на който ще би трябвало да помогнете, с цел да сдържи духовете на Рекласт. С помощта на фенера на Аримор играчите ще могат да засичат и манипулират Духовете, с цел да ги накарате да овладеят разнообразни чудовища. Заровете ги в Некрополис и извършете екзорсизъм над тях, с цел да печелите награди.

„ Path of Exile: Necropolis вкарва сан за компликация в края на играта, която тества героя ви по нови способи – карти от клас 17. Те включват нов набор от босове, по-силни чудовища и напълно нови награди “, пишат Grinding Gear. „ Получете достъп до висшата подборка от най-трудните босове в Path of Exile, като завършите тези карти и докажете цената си “.

Grinding Gear споделят също тъй че са преработили напълно метода на действие на скарабеите. Добавени са голям брой благоприятни условия, които оказват помощ провокациите и премиите в картите в края на играта да ви увлекат още повече. Подобрено е също по този начин дървото на пасивните дарба Атлас. Поправките тук са направени за да усилят наличието, което достигате по разнообразни нови способи.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР