Гримьорът Валентин Кулагин успя да изнерви до краен предел клубния

...
Гримьорът Валентин Кулагин успя да изнерви до краен предел клубния
Коментари Харесай

Вижте с какво Кулагин вдигна кръвното на Петко

Гримьорът Валентин Кулагин съумя да изнерви до краен лимит клубния управител Петко Димитров. Двамата премериха шпаги, като в дуела несъмнено надви словесно хасковлията с съветски корени. Разправията бе подхваната от предприемача, който се опита да изгони от компанията на част от съквартирантите Вальо. "Ние не желаем да те слушаме! Минаваш пренос и продължаваме! ", съобщи му Петко, само че това му струваше близо 10 минутна препирня и изваждане от кожата.

"Затова отваряте вратата да слушате диалога ни с Розмари ", посече го Кулагин, а Димитров отвърна: "Ама ти като не знаеш да ме слушаш - отивай и си лягаш! "

"Ти ли ще ми казваш какво да върша?! Вземи излез от това амплоа на домоуправител ", отвърна му уместно Вальо, а Петко загатна за побой над съперника му: "Затова са те пребили целия вход където живееш... "



Петко псува дамите като каруцар

"Стига с тези пребивания към този момент, не сме 90-та година. Дръжте се малко по-сериозно! ", отвърна му Кулагин.

Докато върти чашата с вино, Петко изръмжа: "Ти ли ще ми казваш по какъв начин да се държа, бе, Мишко! Представяте ли си Кулагин в казармата ", опита се да разсмее съквартирантите Петко... А Кулагин незабавно го засече с думите: "Ама каква казарма, то я няма. Престани да живееш в предишното ".

Една от засегнатите тематики по време на абсурда беше номинацията на Розмари. След като гримьора бе пратен в лудницата на "ВИП Брадър ", съвсем нямаше съквартирант, който да не е номинирал красивата моделка и то на основа другарството й с Валентин. "Аз излязох от Къщата и вие тогава се сетихте да я предлагате. Защо не го направихте, до момента в който бях вътре?! Излязох от Къщата и тогава решихте да я предлагате... доста забавно! Тя поддържа връзка с мен още през цялото време.. Но просто тъй като към този момент няма кой да предлагате и идващия беше тя. Просто тъй като мен ме няма и по тази причина, това е цялата истина ", искрено изясни тактиката им устатия хасковлия. "Ще усетиш кой е номиниран още другата седмица. За какво си тука, я ми кажи? ", попита го на собствен ред Петко, а Кулагин не се поколеба и отговор: "За да бъда себе си! "



Папи Ханс и Нора еднообразно тъпи

"Повярвай ми, ти си най-фалшивото нещо! От косата ти до куфара... ", опита се да го захапе предприемача. А Вальо резервира хладнокръвие и умерено му отвърна: "Така да бъде... Добре, че ти си по-истински! Само да ти кажа, че аз когато съм ги носил тези куфари и тези облекла, ти беше Петко Паркинга и паркираше колите на моите другари. И съм носил скъпи облекла и обувки, които ти през днешния ден още не можеш да носиш. "

С тези реплики Петко безусловно подпали: - Абе ей, ти правилно ли ги мислиш тези неща?!

"Да,вярно ги мисля! Къде беше Петко преди 15 години? ", отсече Кулагин и продължи да подрежда шефа на заведения: "Стига си казвал на всички какво да приказват.. Какво е това командорене?! "

- Я ми дайте да си измеря кръвното... - опита се да се отдръпна от острия диалог Петко, само че всичко продължи и в лайва на предаването нощес. Тогава предприемачът сложи диагноза на съквартиранта си обявявайки го за психичноболен. "Затова беше в лудницата на Биг Брадър. Това се случва единствено тук в Къщата, това на открито ще бъде прегазено мигновено. Виждал съм го на открито и той не се държи по този начин. Да, комичен е, наподобява като стрелбище, само че съм сигурен, че е по спокоен от водата. Тук заради доста аргументи, може и Биг Брадър да е отговорен - не знам, му никнат крила и той се пробва да лети. Само, че на всички нас ни е доста смешно, тъй като аз не се вързвам на всевъзможни нелепости. Смея му се и споделям, че това за него е дъното ", огсече Димитров.



Наско Колев ухажва Мира Добрева

На собствен ред Кулагин го изпоти с въпроса: "Истина ли е, че си се отнасял доста зле с танцьорките ти в клуба? Че си ги наричал с грозни прилагателни и нецензурни думи? Вярно ли е, че като някоя от тях напусне - звъниш на шефа в актуалното заведение, където работи и искаш той да я изгони? "

В отговора си Димитров се опита да се показа в облика на "строг и обективен ". "При мен работят девойки от 15 години и си изкарват хляба още доста хора личен състав. Що се отнася до танцьорките и личния състав - постоянно съм бил доста непоколебим, само че обективен. Когато някой нарушава разпоредбите, той би трябвало да знае,че има последици ", като че ли с половин уста удостовери думите на Валентин Петко.

Димитров се опита да се заяде с Кулагин поради въпроса, като посочи, че в случай че той реши да е танцьорка в негов клуб, нямало по какъв начин да стане. "Ти няма по какъв начин да танчуваш в моя клуб. А и моите танцьорки наподобяват доста по-добре от него ", съобщи смуглия Петко. "Със сигурност, аз не се съпоставям с дами! ", затапи го Валентин.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР