Гримьорът Валентин Кулагин продължи с провокативното си поведение и след

...
Гримьорът Валентин Кулагин продължи с провокативното си поведение и след
Коментари Харесай

Избухна скандал с Ваня Костова и Кулагин

Гримьорът Валентин Кулагин продължи с провокативното си държание и след излизането на Нора Недкова от Къщата на "ВИП Брадър ". Този път той влезе в вербален дуел с Ваня Костова, обявявайки я за остаряла и болна. Певицата се засегна и по този начин стартира словесна престрелка сред нея и Кулагин. Причината за кавгата им беше това, че майстора на макияжа потегли самичък да мие чинията си, а естрадната лъвица на часа се намеси да му оказва помощ в миенето. "Не желая помощта ти, на мен не ми е комфортно ти да ми миеш чинията. Все отново си стара и болна жена ", изясни хасковлията, до момента в който певицата продължаваше да упорства и да желае да извърши семейството.

Кулагин чукна 33 в Къщата

След това гримьорът опита да смекчи почвата. "Не съм ти споделил, че си остаряла жена, Ваня ", опита да се извини той, само че Ваня Костова не се трогна и го атакува: "Ти се опитваш да му направиш положително... Сега почна моят гъз ли да ядеш? Имаш потребност да хванеш някой и да го заръфаш! " "Не, не ми е комфортно, аз съм имал баба неработоспособен и съм й обувал чорапите ", изтърси Кулагин, само че Ваня не отстъпи: "Тартюф, двуличник. Не искам да приказвам с теб. Това, което ти правиш, е двуличие. Не ми приказва в очите. "

Бащата на Нора Недкова я изкара от "ВИП Брадър "

Накрая Стефан не устоя на непрестанните заяждания на Кулагин и се разкрещя, стряскайки останалите съквартиранти. Неприязънта му към гримьора си пролича и по време на елиминиациите, които текат сега в къщата на "ВИП Брадър ". Той предложи точно Кулагин за изпъждане, обвинявайки го, че е двуличник и лентяй. След това пък номинира Диона, потвърждавайки, че прави това, тъй като тя се подлагала елементарно на операции и персонално той опитвал също да я манипулира.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР