Гримьорът Валентин Кулагин преди броени минути бе вкаран с белезници

...
Гримьорът Валентин Кулагин преди броени минути бе вкаран с белезници
Коментари Харесай

Скандално! Арестуваха Валентин Кулагин

Гримьорът Валентин Кулагин преди броени минути бе вкаран с белезници на ръцете в ареста към Четвърто РПУ в София на ул. „ Крум Попов ” в квартал „ Лозенец ”, научаваме от Lupa.bg.

Около 15 часа през днешния ден следобяд патрулен автомобил на Четвърто РПУ паркира пред полицейското ръководство, а оттова служители на реда те измъкнаха съвсем принудително Валентин Кулагин . Прихванат от двама униформени чиновници на реда и със мощно извити ръце към гърба, оковани в белезници , гримьор ът бе въдворен в арест а пред смаяните погледи на десетки минувачи и чакащи на опашка за приемане на персонални документи жители.

Какво тъкмо се е случило с Валентин Кулагин и за какво той е арест уван и е с белезници на ръцете, към този момент остава мистерия. Опитът на Lupa.bg да научи от служителка на регистратурата в Четвърто РПУ за какво е арестуван устатия гримьор , удари на камък. „ Нямам право да давам информация! ”, сподели служителката. Най-вероятно Валентин Кулагин е арестуван за безчинство и е оказал опозиция при задържането си, поради което чиновниците на Министерство на вътрешните работи са работили по-грубо по отношение на него, позволиха очевидци на случката.

Направи усещане, че до момента в който Кулагин извървя пътя от патрулката до постройката на Четвърто РПУ, той събра доста подигравателни мнения от хора, чакащи пред районното. Тъмнокожо момиче дори го сочеше с пръст и намерено се смееше, до момента в който нейн другар, българин, се провикна на всеослушание: „ Не го пускайте тоя, дръжте го в арест а! ”
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР