Гримьорът Валентин Кулагин обрисува певицата Рут Колева в типично свой

...
Гримьорът Валентин Кулагин обрисува певицата Рут Колева в типично свой
Коментари Харесай

Кулагин стреля: бРут Колева е лесбо-активистка с голям нос

Гримьорът Валентин Кулагин обрисува певицата Рут Колева в типично собствен жанр. Ексцентричният стилист я захапа откакто, че като попаднал на обидни думи на младата изпълнителка по собствен адрес.


"Аз чак в този момент разбирам коя е мега известната певица и "хит мейкър " - бРут Колева. Бях мяркал това морковено-червено нещо, с огромен нос.. само че си мислех, че е актриса от кукления спектакъл или някаква лес*бо-активистка от lgtb придвижването.. Сега я гугълнах и попаднах на изявление от списание "Наш Дом ", в което изяснява, че хората тук не я знаят, тъй като била по-известна в Китай, в сравнение с в България. Даже имала и някакво китайско "грами ". С което не се гордеела доста, макар че има фотография по какъв начин го е закачила на полилея у тях в кв. "Редута ", изяснява майсторът на грима.



"Florence and the machine желали да създадат квартет с нея, само че тя отказала, тъй като те преди време я изплагиатствали. Свръх гения си придобила от майка си, която пеела на микрофон и свирила на йоника, до момента в който я износвала в утробата си. А първи стъпки на сцената, направила, като изпяла саунТракова ария на Селин Дион, на личното си кръщене, пред значими министри и генерали ", смее се той на разказите на певицата, която сега се моли за пари от страната.



"Бъдещи креативен проекти - Смята да употребява своята известност abroad, като отвори онлайн магазин за мартенички в aliexpress ", подиграва се той на амбициозната певица.

"Към тази "дама " мога да бъда единствено безпределно подигравателен и заливащ се от смях, с типичния ми сладостен фасон, без грам доза завист. Наистина е занимателно какъв брой си има вяра тази персона, без никакво покритие на фукните си ", заключва той.

Източник: Lupa.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР