Гримът може да направи чудеса с външния ни вид, а

...
Гримът може да направи чудеса с външния ни вид, а
Коментари Харесай

Не ги правете: 9 невинни грешки в грима, които всъщност ви състаряват

Гримът може да направи чудеса с външния ни тип, а оттова да ни помогне да се усещаме по-уверени и свободни измежду близките. Правилните артикули имат силата да маскират петна по кожата, кръгове под очите и да прикриват неприятни белези.

Ежедневният грим може да бъде потребен за краткотрайно прикриване на всички недостатъци на лицето ви, само че има някои несъзнателни и постоянно допускани неточности в грима, които в действителност ви състаряват.

Ако се научите по какъв начин да поставяте стратегически верните артикули за грим, това може да ускори младежкия искра, който евентуално ви липсва. Не е належащо да бъдете професионален гримьор, с цел да последвате някои препоръки, с цел да наподобява лицето ви с 10 години по-младо.

Помнете първо, че когато става въпрос за грим, важи правилото, че по-малкото е повече . Поставянето на вярното количество грим, изключително в зоната към очите, ще ускори свежия искра на лицето ви. Очите би трябвало да бъдат гримирани по този начин, че да наподобяват по-изразителни и по-големи. Подчертаването им по неверен метод пък ще ги кара да наподобяват по-малки и ще придаде няколко години към излъчването ви.

Пренебрегването на естествените черти на лицето като веждите също може да накара някого да наподобява по-зрял за възрастта си. В галерията събрахме 8 неточности в гримирането, с които може би се състарявате, както и някои потребни препоръки за идващия път, когато посегнете към козметиката си:
 Грешките в грима, които в действителност ви състаряват (и какво да направите)  Грешките в грима, които в действителност ви състаряват (и какво да направите)  Грешките в грима, които в действителност ви състаряват (и какво да направите)  Грешките в грима, които в действителност ви състаряват (и какво да направите)
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР