Гримът е способен да маскира всякакви дефекти и да промени

...
Гримът е способен да маскира всякакви дефекти и да промени
Коментари Харесай

Жена си измила многослойния грим от лицето и приятелите й не я познали

Гримът е кадърен да маскира всевъзможни недостатъци и да промени външния тип безусловно до неразбираемост. Една смела жена решила да отстрани целия грим от лицето си и да покаже естествената си хубост.

Героинята си прави професионален комплициран грим всеки ден, защото владее до съвършенство уменията на гримьор. Тя в никакъв случай не излизала от вкъщи си и не се показвала на никого без грим и всички привикнали с „ изкуствения “ й доста атрактивен и привлекателен външен тип: изразителни очи, красиви вежди, старателен нос и пухкави ярки устни.

 тежък-грим

Но неотдавна дамата събрала храброст и решила да се яви пред всички в естествената си форма. Тя разгласила фотоси, показващи процеса на унищожаване на грима. На първите фотоси можете ясно да видите по какъв начин отстранява пълен пласт тонални средства, изтрива червилото, спиралата, ружа и молива за вежди.

 

Последните фотоси демонстрират по какъв начин наподобява момичето в действителност. Кожата демонстрира явни недостатъци под формата на обриви, зачервяване и разширени пори. Устните не са толкоз закръглени, носът е посредствен и въобще няма вежди. Нужна е същинска храброст, с цел да се покаже това.

 премахване-на-грим

Жената признава, че схваща какъв брой е значимо да се обича с всичките си дефекти. Да, можете непрекъснато да маскирате дефектите, заблуждавайки освен другите, само че и себе си.

Много по-правилно и по-ефективно е да решавате проблемите, които вършат външния ви тип посредствен: да възстановявате хормоните, да се храните вярно и да се грижите за себе си. И тогава няма да е належащо да прилагате „ тонове “ козметика всеки ден.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР