Грижовен баща играе Любо Нейков в новия и последен сезон

...
Грижовен баща играе Любо Нейков в новия и последен сезон
Коментари Харесай

Любо Нейков дава по торба пари за образованието на дъщеря си

 Грижовен татко играе Любо Нейков в новия и финален сезон на докторския сериал " Откраднат живот “. Ролята му не се разграничава от тази в действителността, където най-голямата му уязвимост още веднъж е неговата дъщеричка.

Малката Анна е към този момент 10-годишна девойка и е огромната горделивост на своя баща. Дълго време комикът се опитваше да я опази от медийния интерес, само че към този момент все по-често я демонстрира и споделя, че и у нея вижда част от актьорските си заложби.

Комикът се раздава с особена благотворителност за фамилията и не пести нито стотинка, с цел да получава единствената му наследничка най-хубавото от живота във всички аспекти. Тя е ученичка в едно от най-скъпите школа у нас. Към момента дъщерята на Нейков е възпитаничка на столичния френски колеж " Виктор Юго “.

Училището има отлична популярност, само че образованието там не е налично за множеството български деца. Обучението в лицея е напълно платено, а информация с новия ценоразпис демонстрира, че единствено за 1 образователна година Любо и останалите родители, пратили децата си там, заплащат по 10 хиляди лв..

Сумата, стигаща за отлична кола втора употреба, се внася на 3 пъти, само че в нея не влизат всички спомагателни разноски от рода на кръжоци, зелени учебни заведения, извънкласни занимания. Отделно се заплащат и всички изпити.

Ако щерката на Любо реши да остане до XII клас във френския колеж, татко ѝ ще е вложил 120 хиляди в образованието ѝ, което елементарните български деца получават изцяло гратис. Припомняме, че преди Ана да тръгне в първи клас, тя посещаваше и забавачницата на " Виктор Юго “. Таксата за нея не е по-ниска от учебната и се равнява на 9410 лв..

В влиятелното школо наследничката на артиста дружи с наследниците на родния и задграничен бизнес хайлайф, както и на дипломати и политици. Всички предмети изучавала на френски език, по тази причина у дома постоянно бъркала думичките.

За да няма никакви паники, персонален водач карал дъщерята на Нейков всеки ден до учебно заведение. Понякога в джипа се возела и майка ѝ Гинка, която е фотографка по специалност. От година насам фамилията има и нов член – малко кученце от породата " Йоркширски териер “.

Малката Ани го получила като подарък от родителите си за страхотния си триумф в учебно заведение. Комикът и двете му обичани дами живеят в луксозен апартамент на спокойна уличка в столичния квартал " Оборище “. Жилището им е на сутеренен етаж и има собствен двор, където Ани и домашният ѝ любим да дивеят. Освен за нея Любо се раздава и за дъщерята на своя починал брат – Ина. И нея съумя да изучи, като неотдавна тя се дипломира като акушерка и към този момент работи в " Майчин дом “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР