#Грижазасебеси (от англ. – #self-care) е тренд, който завладя интернет

...
#Грижазасебеси (от англ. – #self-care) е тренд, който завладя интернет
Коментари Харесай

#Self-care тайните на БГ звездите: Тита купонясва, Ники Илиев спортува и още!

#Грижазасебеси (от англ. – #self-care) е тренд, който завладя интернет напоследък. Независимо дали си взимаме вана с балончета или тичаме в парка, към този момент всички знаем, че е значимо да вършим неща, които ни зареждат с сила. Ето по какъв начин пет БГ звезди отделят време за себе си и какво споделят по тематиката в Instagram:

Андреа Банда Банда – Яде спагети #безгрим 

Влогърката и ко-водеща на " На Кафе " с Гала – Андреа Банда Банда, си почива без грим и с огромна порция спагети. В Instagram тя показа безоблачен кадър, на който хапва паста, а в описанието му ни подсети за значимо обръщение – да одобряваме себе си: " Поздрав за момчето, което видя това стори и ме посъветва да се гримирам ", написа инфлуенсърката. " Ти па си Ален Делон! " Само по този начин, момиче!

Изабел Овчарова – Бягство измежду природата

Инфлуенсърката Изабел Овчарова (позната още като @izieqka) бяга от напрежението на всекидневието с разходки в природата. В Instagram тя показа сбирка фотоси от пътешестване си с другари до село Твърдица. Кадрите включват всичко от походи в планината до пикник около реката – което, в случай че питате нас, звучи като рецепта за положително въодушевление!

Тита – Вечер в дискотеката

Дори в свободното си време, певицата Тита остава същинска празненство дива.  Изглежда това, което ѝ оказва помощ да разпусне най-вече, е вечер на открито с приятеля ѝ Недко Николов. " Да купонясваш с обичания човек е най-хубаво ", написа тя под фотография на двамата в Instagram. 

Ники Илиев – Време за спорт

Всички сме чували, че " спортът е здраве ". Е, Ники Илиев очевидно приема тази максима насериозно, тъй като за фотосите на новия си филм влезе в топ форма. " Домашна подготовка ", написа той под кадър в Instagram. Споделя, че процесът е бил предизвикателство, защото героят му е състезател: " Вече на съвсем 40 години имам нелеката задача да наподобявам по този начин ". Можем единствено да му кажем " евала " за целеустремеността!

Биляна Славейкова – Готин outfit и алено червило

Как се оправя стилната блогърка Биляна Славейкова (или @bibons, както я познават почитателите ѝ) с дъждовните дни? С готин тоалет и алено червило. Инфлуенсърката, която постоянно обитава в Лондон, неотдавна се оплака в Instagram от мрачното британско време. Напук на облаците, обаче, на фрагмента тя носи алено червило и ослепителен блейзър. Най-важната съставна част в outfit-а ѝ? Уверената походка и слънчевият заряд!

Изображение: https://www.instagram.com/niki.iliev.films/ , https://www.instagram.com/izieqka/, https://www.instagram.com/hrisistar/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР