Грижата за тях трябва да е приоритетна задача на всеки

...
Грижата за тях трябва да е приоритетна задача на всеки
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет Кирил Габеров от стадиона в Благоевград: От дете съм по трибуните, градът има две емблеми ансамбъл Пирин и ФК Пирин! Трябва да ги подкрепяме

Грижата за тях би трябвало да е предпочитана задача на всеки управленец, твърди Габеров, минути преди началото на футболното дерби " Пирин " - " Славия "

Вълнувам се преди всеки мач на " Пирин ", това съобщи минути преди началото на футболното дерби Пирин- Славия, претендентът за кмет на Благоевград Кирил Габеров. Габеров бе измежду първите, които дойдоха за стадион " Христо Ботев " в регионалния център, с цел да наблюдава мача на обичания тим.

" От дете съм по трибуните, първо с татко си, след това с другари

Благоевград с изключение на със слънчевите си и гостоприемни хора, се гордее и с двете си емблеми- отбор " Пирин " и ФК " Пирин ". Едните изправяли концертните зали на крайници, другите публиката по стадионите. Винаги съм се вълнувал, когато виждам мач на " Пирин " и съвсем постоянно съм тук да поддържа момчетата. Смятам, че грижата за емблемите на Благоевград би трябвало да е предпочитана задача на всеки градоначалник, на всеки управленец.

Трябва да развиваме и оказваме помощ, тъй като и ансамбълът и тимът са ни карали неведнъж да се гордеем с града си, добави Габеров, който загърби многочислените си ангажиментив предизборната акция, с цел да наблюдава играта на любимците си.

С. Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР