Грижата за родителите ни е основен приоритет На 2-ри октомври е

...
Грижата за родителите ни е основен приоритет
На 2-ри октомври е
Коментари Харесай

Стаменов и Танев, ГЕРБ – при пенсионерите

Грижата за родителите ни е главен приоритет

„ На 2-ри октомври е значимо да излезете и да гласувате. Всеки човек би трябвало да даде своя избор, с цел да може по-късно да изисква ” – с тези думи кметът на регион „ Централен ” Георги Стаменов се обърна към пловдивчани от третата възраст по време на празненство, на което той бе поканен дружно с претенденти от листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Пловдив.

От своите посетители пенсионерите желаеха промени за заслужен живот на възрастните хора.

„ Това е значим приоритет  в програмата ни ”, съобщи от своя страна шестият в кандидатската листа Йосиф Танев.

Той изясни, че измежду заложените ограничения са годишно осъвременяване на пенсиите и увеличение на междинния размер на пенсията за застрахователен стаж и възраст;  поддръжка за хората в предпенсионна възраст с дълги спирания в трудовата кариера, които да натрупат нужния застрахователен стаж за придобиване право на пенсия; повишение адекватността на пенсиите, несвързани с трудова активност и други.

„ Приятно ми е да ви видя по какъв начин се радостните и поддържате връзка. В Плана на ГЕРБ-СДС сме обърнали внимание и на действия за обезпечаване на поддръжка за деен живот на възрастните хора и остаряване в положително здраве. Мислим и по какъв начин да се провежда водолечение за нуждаещите се ”, сподели още Йосиф Танев, който е член на Националният изпълнителен съвет на младежката организация.

Ръководителят на клуба Росица Лекова показа проблем, обвързван с неналичието на озвучителна уредба за многочислените им мероприятия. „ Лично се наемам с казуса и със лични средства в най-скоро време ще ви я осигуря ”, ангажира се Георги Стаменов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР