Грижата за младите семейства е на дневен ред в нашата

...
Грижата за младите семейства е на дневен ред в нашата
Коментари Харесай

Денков обясни с какъв различен фокус ПП-ДБ иска да направи живота ни по-добър

„ Грижата за младите фамилии е на дневен ред в нашата управническа стратегия. Да може една майка умерено да приготви детето си за учебно заведение, с цел да може то да се усеща умерено в тази среда. Майчинството втората година да бъде в цялостен размер също “.

Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия Николай Денков от „ Продължаваме промяната “.

„ Друг значим приоритет за нас е опазването на здравето. Искаме да има безплатни лекарства за хроничните болести. Искаме нарастване и на заплатите на медицинските лица “.

Той добави, че се надява хората да гласоподават за тези промени и да виждат, че в лицето на ПП-ДБ, могат да срещнат тъкмо тази поддръжка.

Нашето мото е: „ Грижа за хората, грижа за България “, сподели той, само че подсети, че за такива промени има потребност от време, а в последните 4 години в страната никой не съумя да си обезпечи управническо време.

Николай Денков подчерта – до момента ПП-ДБ постоянно е казвала програмата си и е намирала краткотрайна поддръжка, тъй като все се намирал някой да събори съответното държавно управление без ясна концепция какво да се прави по-късно.

„ Готови сме да чуем всевъзможни имена за министър председател, стига да приказваме за виновни хора. Който гласоподава за държавно управление, той носи политическа отговорност – споделяме, че министър-председателят би трябвало да не бъде привързан с дадена политическа групировка “.

„ Ние нямаме нито един наказан политик, а това ще стане единствено с смяната в правосъдната промяна. Така че държим на нея “, добави Денков.

Във всички системи на правораздаването ни би трябвало да има почтени и отворени състезания. ГЕРБ искат да си сложат хора, които ще са послушни – това е разликата сред нас и ГЕРБ, съобщи Денков.

Гласувайте за нас, в случай че желаете да живеете по-добре – съгласно него, Бойко Борисов бил безусловно доверчив да смята, че всички щели да го поддържат, тъй като ще завоюва изборите.

Денков изрази мнение, че с цел да има смяна, би трябвало хората всеобщо да излязат да гласоподават.

https://novini.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР