Грижата за кожата е едно от нещата, на които всяка

...
Грижата за кожата е едно от нещата, на които всяка
Коментари Харесай

Как да имате винаги сияйна и блестяща кожа

Грижата за кожата е едно от нещата, на които всяка жена би трябвало да обърне внимание, в случай че желае да наподобява добре. Правилните стъпки за грижа са основни, в случай че желаете да получавате похвали за кожата си и да харесвате отражението в огледалото. Ето по какъв начин да се погрижите за кожата си по най-хубавия метод, споделено от специалист:

1. Перфектната CTM рутината:

CTM значи разчистване - тонизиране - навлажняване. Разберете вида на кожата си и изберете подобаващ за кожата и времето подобаващ почистващ тоник и овлажнител. Добавете слънцезащитен крем към тази рутина денем, а през нощта прибавете масла за лице, с цел да подпомогнете заздравяването на кожата. Стойте надалеч от гореща вода за измиване и къпане.

2. Сприятелете се с водата:

Простата елементарна питейна вода може да направи чудеса за кожата. Водата поддържа кожата хидратирана от вътрешната страна и изхвърля токсините от тялото. Пийте чаша топла вода заран и една преди лягане. Дръжте на разположение стъклена бутилка с вода и продължете да пиете през целия ден.

3. Поглезете кожата си:

Подлагайте кожата си на ексфолиране два пъти седмично и маска за лице на всеки 10 дни. Бъдете деликатни с ексфолирането и не забравяйте да нанесете серум и овлажнител по-късно. Изберете маска за лице, която взема решение проблемите ви с кожата.

4. Сън:

Спете най-малко 7 часа на вечер. Сънят дава на кожата време за възобновяване и подмладяване. Спете без включени джаджи. Използвайте копринени калъфки за възглавници и поддържайте подобаваща за сън температура в стаята.

5. Яжте добре:

Използвайте лимитирано количество захар и сол. Закусвайте със зеленчуци и плодове като моркови, чушки, сладки картофи, спанак, портокали и други Те са богати на бета каротин и витамин Е, който поддържа кожата блестяща и здрава. Включете ядките и семената в менюто си за красива кожа.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР