Грижата за ДСБ ме накара да се кандидатирам за лидер,

...
Грижата за ДСБ ме накара да се кандидатирам за лидер,
Коментари Харесай

Бачкова преди избора: Да спрем с интригите, параноята и шпиономанията

Грижата за ДСБ ме накара да се кандидатирам за водач, съобщи от трибуната на зала 3 в НДК зам.-председателят на партията Цецка Бачкова, която е претендент за пост№1. Не желая да съм уединен водач, желая да групирам хората, призна тя пред тъмносините делегати. И прикани - да спрем с интригите, параноята и шпиономанията, да бъдем мощна партия.

Получих известие от хора, които нямаше да дойдат, в случай че изборът беше единствено с един човек. ДСБ не трябва да дава сигнал, че няма хора, които да демонстрират друга опция, увери Бачкова.

Ние сме в рецесия и не можем да си заравяме главите в пясъка. В идеологическа рецесия, ДСБ последните години няма лични политически позиции, даже нямаме принос към общите позиции, или той е най-малък, сподели Бачкова.

ДСБ надалеч не дава отговор на всички въпроси пред обществото и страната, сподели зам.-шефът на ДСБ.

Бачкова показа и за неравностойното състояние, в което е ДСБ в огромната коалиция. Името ДСБ нямахме право да изричаме. Така както Борисов плашеше, че протестиращите ще му счупят страната, по този начин и нас ни плашеха, че в случай че се изявяваме и вършим политики, ще счупим обединението.

Резултатите на изборите бяха пагубни. За да загубиш половината гласоподаватели, значи не си направил нещо както би трябвало, увери Бачкова.

Ние не загубихме тъй като пристигна " Продължаваме промяната ", ние позволихме да се появят те, посочи тя.

Ние не си говорихме в обединението, а се подминавахме. Когато трябваше да сме пестник, бяхме властническа партия, разкри заместничката на Атанасов.

Не зачитахме устава и националното управление и решенията бяха взети еднолично, продължи тя.

За последните 4 години, с изключение на водач на партията, нямаме разпознаваеми лица. Експерти, които да приказват на разнообразни тематики. Бях упреквана, че имам персонален спор с пиара на партията, когато предлагах ДСБ да има мощен пиар екип, който да работи.Не работихме за развиването на лични фрагменти.

Ние загубихме освен периферията, за жалост и последните избори губим от сърцето на твърдия електорат на ДСБ, губим историческата ни цитадела – София, сподели Бачкова.

Ако сме тук, с цел да се залъгваме, няма да стигнем надалеч " Нужен е нов подтик и смяна – да отворим вратите и да поканим образовани и способни, младежи, и да им предложим да се развиват дружно с нас

Ще работя за заздравявяне позициите на ДСБ, да бъдем мощен екип и да участваме дружно в законодателната активност, съобщи Бачкова. Едно мощно ДСБ е от изгода на огромната коалиция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР