GRIID Infrastructure, компания за добив на Биткойн (BTC), започна да

...
GRIID Infrastructure, компания за добив на Биткойн (BTC), започна да
Коментари Харесай

Поредната компания за копаене на Биткойн стана публична в САЩ

GRIID Infrastructure, компания за рандеман на Биткойн (BTC), стартира да се търгува на американския пазар в понеделник след неотдавнашния си обществен дебют в Канада.

Базираната в Синсинати компания, която разполага със уреди за рандеман в Ню Йорк и три в Тенеси, в началото стана обществена на Cboe Canada на 2 януари. Сега, след обединение с сдружението със специфична цел за придобиване (SPAC) Adit EdTech, тя е подготвена да се търгува на Nasdaq.

Хари Судок, основен стратегически шеф на GRIID, изрази фокуса на компанията върху разширението на потенциала и хаш рейта в кратковременен проект, като се стреми да се трансформира в водач както в добива на Биткойн , по този начин и в енергийните нововъведения.

Забележително е, че към 67% от оборудванията ѝ употребяват безвъглеродна сила, като компанията възнамерява усили % до 90% до края на 2024 година

Трей Кели, основен изпълнителен шеф на GRIID, акцентира, че листването на Nasdaq ще увеличи известността и ликвидността на компанията и ще разшири нейната инвеститорска база.

Това развиване следва известието на компанията за финансови услуги Swan Bitcoin, която показа новосъздаденото си бизнес звено за рандеман на BTC – Swan Mining, планирайки да се насочи към обществения бранш.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР