Григор Пламенов - десетокласник от гимназията по селско стопанство "Н.Пушкаров"

...
Григор Пламенов - десетокласник от гимназията по селско стопанство "Н.Пушкаров"
Коментари Харесай

Десетокласник от Попово намери портфейл с документи и пари и го предаде в полицията

Григор Пламенов - десетокласник от гимназията по селско стопанство "Н.Пушкаров " в Попово, разхождайки се с другар, съзрял паднал наоколо до паркиран лек автомобил мъжки портфейл.

В портфейла имало персонална карта, дебитна карта и сума пари. Младежът незабавно предал откритото в полицията, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи в Търговище. 17-годишнтоно момче не се колебало нито за момент. По думите му в никакъв случай не би поискал пари, които не са негови, т.е. - не е изкарал, или не е получил от родителите си. "Знам с какъв брой труд се изкарват пари - татко ми има пчели и постоянно вървя да му оказвам помощ ", е разказал той на срещата в районното при връчването на благодарствена грамота.

Ученички от Попово откриха плик с пари и го предадоха в полицията

Григор учи за готвач и възнамерява да се развива професионално в тази сфера. Той държи да посочи, че с приятеля му Симеон Тихолов - възпитаник в друга паралелка, дружно взели решението да предадат незабавно портфейла на органите на реда.

На срещата е участвал и притежателят на портфейла - Пламен Петков, работещ в локална компания. Той е прецизирал, че незабавно, откакто си е получил изгубената движимост, е намерил момчетата, с цел да им засвидетелства признателността си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР