Григор Григоров, шофьорът на автобуса, който се преобърна край Своге

...
Григор Григоров, шофьорът на автобуса, който се преобърна край Своге
Коментари Харесай

Близки на шофьора на автобуса ковчег разкриха пред БЛИЦ нещо много лично за него

Григор Григоров, водачът на рейса, който се прекатурна край Своге и аргументи една от най-масовите нещастия, има сърдечни проблеми и всеки един миг може да се срине. От това се притесняват негови близки, които се съгласиха да приказват с кореспондент на БЛИЦ.

Те разкриват, че той е бил в притеснително неприятно положение, на прага от душевен срив. Трагедията била още по-голяма, тъй като познавал някои от починалите при зверската злополука.

Човек, който е работил с Григор Григоров, разкрива още пред БЛИЦ, че за него било доста значимо да обезпечава приход на фамилията си, тъй като преди време не били добре финансово. " Той е доста отруден и безрезервен. Сега ще го създадат изкупителна жертва. Непонятно е за мен да направи такава злополука. Винаги е бил доста деликатен в работата си, до момента не е имал подобен случай ", разкрива пред БЛИЦ сътрудник на Григор Григоров.

Днес той бе пуснат от ареста под домакински арест. В претекстовете на обвиняването са взети поради показанията на осем очевидци, които можели да потвърдят виновността на водача.

Самият той се разплака в правосъдната зала и сподели, че съжалява за случилото се и желае да се прибере в дома си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР