Григор ДимитровГригор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в

...
Григор ДимитровГригор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в
Коментари Харесай

Гришо си тръгна със сексапилна французойка след парти в Монте Карло

Григор Димитров  Григор Димитров Григор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково. Започва да тренира тенис в никакъв случай не е страдал от липса на женско внимание. Около него постоянно е горещо, а хубавиците една след друга се разтапят пред чаровната му усмивка.

От няколко месеца обаче най-хубавият български тенисист е без другарка, откакто се раздели с румънския модел Мадалина Геня. Оттогава кариерата му е в стремглав напредък. Затова и доста почитатели се майтапят, че той не би трябвало да си хваща ново гадже, тъй като играе ужасно, когато сърцето му е свободно.

Дали обаче е по този начин?

Григор си потегли със страхотна мацка от празненство в Монте Карло. Става дума за френската хубавица Ализе Лим, която до преди месец споделяше живота си с четирикратния първенец на НБА Тони Паркър. Тяхната любовна история продължи три години, само че завърши на 8 февруари. Преди това тя имаше връзка с френския плувец Флоран Маноду

A post shared by Alizé Lim (@alizelim)

Ализе Лим е близка другарка на първата ни ракета. През годините двамата даже постоянно са били спрягани за гаджета. Чаровната французойка, която има виетнамска жила в рода си, и Григор бяха дружно на празненство на принц Албер II. След края му в обществените мрежи се появи видео, на което се вижда българският тенисист зад кормилото на мощно Lamborghini. Григор се оглежда, явно чакайки някого. В този миг в кадър се появява сексапилната Ализе. Григор галантно отваря вратата пред нея, тя се качва до него в спортния автомобил и двамата отпрашват дружно нанякъде.

Григор и Ализе се познават още от интервала, когато бъдещият №3 в света се приготвяше в академията на Патрик Муратоглу в Париж. Впоследствие французойката спря с тениса, само че към този момент е кореспондент и коментатор за разнообразни малките екрани и с Димитров постоянно се засичат по шампионати, отбелязва.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР