Григор Димитров (№12 в света) даде само гейм на германеца

...
Григор Димитров (№12 в света) даде само гейм на германеца
Коментари Харесай

Гришо даде само гейм на германец в Маями

Григор Димитров (№12 в света) даде единствено гейм на германеца Яник Ханфман (№56) и го победи с 6:1, 6:0, с цел да се класира на 1/8-финал на " Мастърс " -а в Маями. Водещата ни ракета се нуждаеше единствено от 46 мин. за втория си триумф във Флорида. Във втория сет българинът загуби общо 6 точки.
" Прекалено добър си за мен. " Така немецът отговори на Гришо, който след срещата го попита дали не е играл с травма.
" Играех всяка топка на най-много. Яник явно не се усещаше добре, само че през годината има и такива мачове. Трябваше да остана съсредоточен, тъй като той е рисков съперник. Това е последният шампионат на твърди кортове, желая да се показва добре и чакам с неспокойствие всеки идващ мач, който ми следва ", съобщи Димитров.
Нощес той игра за място на 1/4-финал против Хуберт Хуркач (Пол, №9). Досега Гришо имаше 4 победи против поляка. Победителят ще излезе против по-добрия от Карлос Алкарас (Исп, №2) или Лоренцо Музети (Ит, №22).
В звезден театър Алкарас съкруши Гаел Монфис (Фр) с 6:2, 6:4. Срещата изгледаха от трибуните спортни звезди като баскетболиста Джими Бътлър, бразилския футболист Неймар и някогашния първенец от Големия шлем Хуан Мартин дел Потро (Арж).
" Трудно беше да остана съсредоточен по време на мача поради наличието на трибуните на такива митове от разнообразни спортове. Страхотна опция е да ги приветстваме тук и да поговорим малко ", съобщи Карлито. 21-годишният испанец е първенец в Маями през 2022 г.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР