Григор Димитров заяви участие на турнира в Ротердам в зала,

...
Григор Димитров заяви участие на турнира в Ротердам в зала,
Коментари Харесай

Григор Димитров ще играе през февруари в Ротердам

Григор Димитров съобщи присъединяване на шампионата в Ротердам в зала, който ще се организира след Sofia Open 2018. Българинът ше се пусне за седми път в надпреарата от категория АТП 500.

 Мария Шарапова: Григор Димитров прави страхотни неща с тялото си
Шарапова се размечта: Григор прави страхотни неща с тялото си...

" Потенциалът му е доста огромен "

Пред профилирания уебсайт tennis24.bg бившето великолепие в тениса и шеф на ротердамския шампионат Рихард Крайчек съобщи следното:

" Григор прави страховит сезон, може би най-хубавият в кариерата му. Титлата от Мастърс 1000 в Синсинати му разреши да се върне в Топ 10 и той е на пътя към огромните триумфи. В Ротердам ще дойдат отново и първенецът от 2017-а Жо-Вилфред Цонга и Саша Зверев. Така че сме построили солидна основа за трогателен шампионат. Феновете на тениса ще могат да гледат топиграчи всеки ден ".

Участието в Ротердам съвсем сигурно значи, че Димитров ще пази трофея си в София. През февруари, след откритото състезание на Австралия, има серия от шампионати в зала в зимна Европа и други навън в южните щати на Съединени американски щати и Южна Америка. През 2015-а Григор избра да взе участие на шампионата в Делрей Бийч, вместо да пристигна в София.

 Григор Димитров отстъпи на Давид Гофен в Ротердам
Гришо спря на четвъртфинал в Ротердам, Гофен взе дребен реванш (ВИДЕО)

Българинът загуби централизация в третия сет

Този сезон Димитров загуби в Ротердам на четвъртфинал от Давид Гофен, същият който беше победил на финала в препълнената зла " Армеец " пет дни рано. През 2009-а хасковлията доближи до полуфинал в холандския град и отстъпи от Хуан Мартин дел Потро.

 Снимка 308677
Източник:

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР