Григор Димитров заяви, че очаква с положителна нагласа новия сезон.

...
Григор Димитров заяви, че очаква с положителна нагласа новия сезон.
Коментари Харесай

Григор Димитров: Има много нови положителни неща около мен

Григор Димитров съобщи, че чака с позитивна настройка новия сезон. Българинът се приготвя за началото на Australian Open в Мелбърн.

Той се дефинира за щастливец поради обстоятелството, че може да тренира, защото за разлика от десетки други състезатели не е под строга карантина след влизането си в Австралия. Засега обаче Димитров не може да разчита на пълноценната поддръжка на новия си треньор Данте Ботини, който е под карантина.
Вижте тази обява в Instagram.

Българинът отговори на въпроси на свои фенове в страницата на Vitamin Well в " Инстаграм ", като един от тях беше обвързван с приятелката му Лолита Османова. Тогава Димитров съобщи: " Всички желаят да знаят пикантното. Запознахме се преди време, ще я видите доста скоро по малкия екран. Тя беше с мен на няколко шампионата, само че трябваше да носи маска. Ще е хубаво да бъде с мен и да ме поддържа в тези сложни времена. Очаквам го с неспокойствие. Има много нови неща към мен последните месеци, тъй че се вълнувам. Същото и с треньора ми, чакам с неспокойствие първия ни шампионат дружно. Много позитивни неща към мен. "

Димитров съобщи, че скоро не е стигал напред на Australian Open, само че задачата му постоянно е купата. " Особено при започване на годината, когато си упражнявал доста и си направил всичко, което би трябвало. Идва моментът, в който всичко стартира изначало. Миналата година си сложих много цели. Това е нова година, оставам позитивно надъхан, просто желая да стартира добре годината. Развълнуван съм да стартира, да видя по какъв начин се усеща тялото ми, след това ще забележим по какъв начин ще продължи годината. "

При споменаването от страна на събеседника му, че има имен ден (на 25 януари), Димитров отвърна: " Да, забравих, родителите ми ми звъннаха и ми споделиха. Имам имен ден. Напуснах страната рано, само че имаме много обичаи, доста съм горделив да играя за България, обичам страната си и за мен традициите са доста значими. "

" Дневник "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР