Григор Димитров заяви, че някои играчи ще имат преимущество пред

...
Григор Димитров заяви, че някои играчи ще имат преимущество пред
Коментари Харесай

Григор Димитров: Някои играчи ще имат преимущество, защото могат да тренират всеки ден

Григор Димитров съобщи, че някои играчи ще имат предимство пред противниците си на шампионатите в Австралия, защото могат да упражняват всеки ден, до момента в който други - не. Както е известно международният тенис хайлайф беше подложен в изолираност в Мелбърн поради пандемията от ковид. За Григор предстоят два шампионата в Австралия - Murray River Open и Australian Open.

" Аз бях един от щастливците, на чийто полет нямаше инфектиран. Най-важното за нас е да продължаваме да се борим и да се възползваме от опциите си всеки ден, би трябвало да се фокусираме върху всеки обособен ден. Надявам се да няма повече позитивни проби и да можем да се преборим с това ".

" Някои играчи ще имат предимство, тъй като могат да упражняват всеки ден, а други - не. Всеки е друг и се аклиматизира към изискванията по друг метод, а тази година е по-различно и поради времето, в което се организира шампионата. Определено е неприятно за играчите, които би трябвало да се затворят в една стая за две седмици. Аз помня какъв брой неприятно ми беше, когато прекарвах вируса. Всеки ще се оправи по друг метод и се надявам скоро да преминем през тези компликации и да можем да сме по-позитивни ".

" Трудно ми е да кажа през какво минават тези играчи под карантина. Това е персонално, тъй като всички са разнообразни, само че се борим за едно и също нещо. Сега е друго преживяване и мъчно за всеки. Виждам, че някои се стараят да извлекат максимума от обстановката. Щом това премине, се надявам да можем към този момент да гледаме към по-приятни неща ", сподели Григор пред Военновъздушни сили.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР