Григор Димитров заяви, че не се притеснява, ако жребият определи

...
Григор Димитров заяви, че не се притеснява, ако жребият определи
Коментари Харесай

Григор: Не ме е страх от силен съперник на старта

Григор Димитров съобщи, че не се тормози, в случай че жребият дефинира за негов противник в първите кръгове някои от мощните непоставени тенисисти. Българската звезда е подложен под номер 20, само че някои доста съществени имена са отвън първите 32 и могат да се изправят против българина още в първия кръг. Сред тях са Ник Кирьос, Томаш Бердих, Анди Мъри и Стан Вавринка, от който загуби на старта на US Open.

" Да ме е боязън? Не, не ме е боязън. Миналата година се случи да играя на старта с Кей Нишикори и Милош Раонич ", съобщи Григор на рекламно събитие на марка сладоледи. Димитров се изправи против Нишикори и Раонич по време на сезона на клей в Мадрид и Рим и загуби, макар че срещите бяха оспорвани и решени в три сета. Японецът победи Григор и в първия шампионат за двамата този сезон, като го в профил на четвъртфиналите в Бризбън предходната седмица.
" От пет дни съм в Мелбърн, упражнявам и се усещам чудесно. Обичам да пристигам тук ", показа още Димитров. Той добави, че приказва с Андре Агаси за всичко и американецът му е разказвал забавни истории, само че няма да ги показа.

ЕМИЛ ЯНЧЕВ, Мелбърн
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР