Григор Димитров заяви, че е много доволен от трисетовата победа,

...
Григор Димитров заяви, че е много доволен от трисетовата победа,
Коментари Харесай

Григор: Когато виждам българските знамена, играя по-добре

Григор Димитров съобщи, че е доста удовлетворен от трисетовата победа, която реализира над австралиеца Алекс Болт и която го класира за третия кръг на Откритото състезание на Австралия.

Българинът се наложи над Болт със 7:6(1), 6:1, 6:2, а след мача сподели, че се е чувствал доста добре поради солидната поддръжка, която получи от българските последователи в Мелбърн.

"Изминах дълъг път през последните три месеца и съм доста благополучен, че съумях да се оправя и да продължа напред след победа над локален любим. Радостен съм и от поддръжката на моите сънародници тук в Мелбърн и им благодаря откровено ", сподели Димитров.

"Опитвах се да бъда съсредоточен, да не изпускам момента и да не давам шансове на Болт да се върне в мача. Никога не знаеш какъв брой още срещи ще изиграеш на даден шампионат, по тази причина в този момент просто се пробвам да се любувам на играта. Винаги е доста особено да се чувстваш вкъщи, когато си надалеч от вкъщи. Когато виждам българските флагове, играя по-добре. За мен е чест да играя в такава конюнктура ", приключи Димитров.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР