Григор Димитров заяви, че е имал голям късмет да спечели

...
Григор Димитров заяви, че е имал голям късмет да спечели
Коментари Харесай

Григор Димитров: Късметлия съм, че се измъкнах

Григор Димитров съобщи, че е имал огромен шанс да завоюва дуела си от втория кръг на шампионата в Бризбейн против Джон Милман. Миналогодишният първенец избави два мачбола и стартира отбраната на купата с трагичен триумф с 4:6, 7:6 (8), 6:3 над 128-ия в света.

" Направо се измъкнах, огромен шанс ", бяха първите думи на Димитров в изявлението на корта, което беше взето от някогашния му треньор Роджър Рашийд.

" Джон игра страховит тенис и заслужаваше да завоюва мача. Когато той имаше мачбол, несъмнено си мислех, че всичко е завършило. Но открих сили да се върна ", добави международният номер 3 след първия си мач на сингъл за 2018 година

Водачът в главната скица поздрави съперника си и сподели, че е бил притиснат до стената от локалния любим. " Той игра доста нападателен тенис, правеше всичко доста добре, удряше топката доста мощно. Това е първият ми мач за годината, играх два часа и половина, само че се усещам добре ", сподели още Димитров.

The crowd are on their feet as Grigor Dimitrov and John Millman shake hands.

Two great competitors. #BrisbaneTENnispic.twitter.com/N5s4VJN2Jz
— #BrisbaneTennis (@BrisbaneTennis) January 4, 2018

Той изрази задоволството си, че е в Австралия и се показва сполучливо. Димитров продължава присъединяване си и в шампионата на двойки, където в тандем Райън Харисън стигна до полуфиналите. На сингъл Димитров ще играе на четвъртфинал против Кайл Едмънд от Англия.

" Много съм благополучен, че съм още веднъж в Австралия, вардя страхотни мемоари, множеството са свързани с теб (обръща се към Рашийд – бел. ред.). Публиката в Бризбейн и Мелбърн постоянно е страхотна, а има и доста българи, които ме поддържат ", приключи Григор Димитров.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Мачовете на Григор Димитров (773)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР