Григор Димитров заяви, че е доволен от победата със 7:5,

...
Григор Димитров заяви, че е доволен от победата със 7:5,
Коментари Харесай

Григор след победата: Нещата опираха до няколко точки

Григор Димитров съобщи, че е удовлетворен от успеха със 7:5, 7:6 (7:5) над Йежи Янович на старта на шампионата в Стокхолм. Първата ни ракета се оправи с двуметровия поляк за 1 час и 38 минути и си обезпечи място на четвъртфиналите в шампионата.

Стабилен Григор пребори двуметровия поляк

„ Доволен съм от успеха. Това е всичко, което мога да кажа. Нещата опираха до няколко точки. В първия сет имах единствено един брейкбол и го осъществих. Наприавих и един минибрейк в тайбрека. Това беше всичко в мача през днешния ден. В момента просто съм благополучен от метода, по който победих. Йежи е тежък конкурент и последния път изгубих от него. Мачът беше сложен, само че се веселя, че завоювах по този начин”, разяснява Димитров.

„ Обичам да играя в Стокхолм. Тук завоювах първата си купа. Благодаря за поддръжката. Всеки път се усещам извънредно благополучен тук, като вкъщи си”, добави той.

Петък късен следобяд - време за мач на Гришо

Димитров разяснява и идващия си противник в шампионата Миша Зверев. Двамата ще се изправят един срещ различен в петък не по-рано от 16:00 часа българско време.

„ Зверев също е сложен конкурент. Много е рисков, изключително на закрито. Трябва да още веднъж да покажа моята игра”, сподели Гришо.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР