Григор Димитров започва днес участието си в турнира от сериите

...
Григор Димитров започва днес участието си в турнира от сериите
Коментари Харесай

Григор Димитров започва тази вечер в Париж срещу очакващия "невероятен мач" Гаске

Григор Димитров стартира през днешния ден присъединяване си в шампионата от сериите " Мастърс " в Париж. Вечерта българският тенисист излиза против представителя на домакините Ришар Гаске.

Мачът е пети в програмата на централния корт и ще стартира не преди 20.30 часа.

" Григор е един от най-хубавите в света, изключително на такава настилка. Мачът ще е необикновен и ще дам всичко за успеха ", сподели Гаске. В първия кръг той се наложи с 6:3, 4:6, 6:4 против Беноа Пер.

Димитров ще играе за осми път с Гаске, който е измежду най-неудобните му противници. 31-годишният французин завоюва пет победи в първите пет мача посред им. 26-годишният българин обаче откри рецептата против този противник и излезе победител в последните им две срещи.

Двамата играха в третия кръг на тазгодишния Australian Open, където хасковлията завоюва безапелационно с 6:3, 6:2, 6:4, а след това стигна до полуфиналите. Другият триумф на българина беше в първия кръг на мастърса в Шанхай през 2016 година - 6:4, 6:4.

" Обичам да играя в зала, само че за жалост няма доста такива шампионати. Голямо значение има това по какъв начин ще се нагодиш към условия. Не всеки го харесва, тъй като е предизвикателство да се играе на закрито ", сподели Димитров преди дни.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Мачовете на Григор Димитров (744)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР