Григор Димитров започва днес участието си в тенис турнира от

...
Григор Димитров започва днес участието си в тенис турнира от
Коментари Харесай

Димитров започва участието си в Париж в надпреварата на двойки

Григор Димитров стартира през днешния ден присъединяване си в тенис шампионата от сериите “Мастърс 1000 ” в Париж в с награден фонд над 4 милиона $ конкуренцията на двойки, като ще има за сътрудник италианеца Фабио Фонини. Двамата ще излязат във втория мач от програмата на корт номер 2 против тандема Жан-Жулиен Ройер (Холандия) и Хориа Текъу (Румъния). Двубоят се чака да стартира след 13:30 часа наше време.

Досега българинът в никакъв случай не си е партнирал с италианеца в публични срещи. През този сезон хасковлията игра в тандем с Райън Харисън (полуфинал в Бризбън и първи кръг в “Куинс ”), Хуан Мартин дел Потро (първи кръг в Индиън Уелс) и Давид Гофен (четвъртфинал в Монте Карло). С белгиеца играха дружно и на „ Laver Cup “, като отстъпиха в дуела си против Ник Кирьос и Джак Сок.

Ройер и Текъу са някогашни играчи от топ 3 в международната класация на двойки, като имат 22 трофеи от 2014 година насам. В тандем печелят две трофеи от Големия шлем - на " Уимбълдън " през 2015 година и от Откритото състезание на Съединени американски щати през предишния сезон. През 2015 година те печелят трофея при дуетите и на финалния шампионат на АТП в Лондон. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР