Григор Димитров започва днес участието си на силния турнир Erste

...
Григор Димитров започва днес участието си на силния турнир Erste
Коментари Харесай

Григор Димитров открива днес програмата на централния корт във Виена

Григор Димитров стартира през днешния ден присъединяване си на мощния шампионат Erste Bank Open във Виена, който е от категорията ATP 500 и е с награден фонд 1 550 950 евро. Жребият отреди рисков противник за първата ни ракета в лицето на руснака Карен Хачанов. Двубоят е първи в програмата на централния корт и стартира тъкмо в 15,00 часа българско време.

Срещата ще е първа сред 20-ия в света Димитров и 18-ия Хачанов, чието върхово класиране в кариерата е 15-о място. Руснакът има четири трофеи на равнище АТР, като всичките са на твърда настилка - в Ченду през 2016-а година, на “Мастърс”-а в Париж, в Москва и Марсилия през 2018 година.

Миналата седмица двамата участваха на шампионата в Антверп, където Димитров доближи до полуфиналите, а Хачанов отпадна на 1/4-финалите след проваляне от Даниел Еванс.

При възможна победа през днешния ден хасковлията може да се изправи във втория кръг против поставения под №3 грък Стефанос Циципас.

Вчера Григор Димитров и Стан Вавринка изгубиха в първия кръг на двойки от поставените под №2 в схемата Раджийв Рам (САЩ) и Джон Салсбъри (Великобритания) с 4:6, 6:3, 6-10.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР