Григор Димитров започна успешно участието си на турнира от сериите

...
Григор Димитров започна успешно участието си на турнира от сериите
Коментари Харесай

Димитров с чиста победа над Гаске в Париж


Григор Димитров стартира сполучливо присъединяване си на шампионата от сериите Мастърс в Париж, откакто победи французина Ришар Гаске с 6-4, 6-4 в мач от втория кръг на конкуренцията.

Гришо имаше отрицателен баланс от пет провали и два триумфа против този противник, само че бе спечелил последните две срещи, а довечера бе доста стабилен и не даде никакви шансове на съперника си. Хасковлията осъществя единствената си опция за пробив в първия сет, с цел да го вземе с 6-4, а във втората част постоянно натискаше сервиса на Гаске, който съумя да избави шест точки за пробив, само че в последна сметка Димитров взе подаването на противника си в 10-ия гейм, с цел да затвори мача след час и 22 минути игра. Григор бе съвсем непогрешим на личен сервис, като изгуби едвам 10 точки при своите подавания и не даде нито една опция за пробив на съперника си.

На осминафиналите Димитров ще се изправи против американеца Джон Иснър, който по-рано през днешния ден победи Диего Шварцман в три сета. Двамата са си разменили по една победа до този миг, като през август в Синсинати Гришо победи Иснър на полуфиналите по пътя си към купата. Двубоят е плануван за трети на Централния корт на следващия ден и ще стартира след 15:00 часа българско време. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР