Григор Димитров започна с победа участието си на Мастърс турнира

...
Григор Димитров започна с победа участието си на Мастърс турнира
Коментари Харесай

Григор Димитров започна успешно в Монте Карло

Григор Димитров стартира с победа присъединяване си на Мастърс шампионата в Монте Карло. Българинът победи представителя на домакините Валентин Вашеро със 7:5, 6:2 за 1 час и 30 минута игра.

Вашеро от през днешния ден заема № 138 в международната класация.

Въпреки това обаче мачът беше извънредно равносилен и представителят на домакините сподели постоянна игра, която го държеше покрай резултата в първата част.

Първият сет стартира с пробив за Вашеро, който взе подаването на Димитров на 30, само че след четири следващи точки. Гришо направи мигновен рибрейк и изравни геймовете за 1:1. След това всеки печелеше геймовете си без особени проблеми. Вашеро показва добра игра на сервис, печелейки няколко гейма на нула.

Все отново Димитров стигна до сетбол на сервис на представителя на домакините в 10-ия гейм и имаше късмет да затвори сета за 6:4. Вместо това обаче Вашеро се избави и изравни при 5:5. В 12-ия гейм Григор получи нов късмет за пробив с цената на сетбол и този път нашето момче се възползва чудесно и проби за 7:5.

Във втората част играта на Вашеро се разстрои, а Димитров стабилизира още повече играта си и разумното се случи. Монегаскът позволи точка за пробив в четвъртия гейм и Гришо се възползва, реализирайки брейк за 3:1. Григор проби още един път за 6:2 при първия си мачбол и победи в дуела.

В идващия кръг, Димитров ще се изправи против спечелилия от мача Миомир Кецманович и Матео Беретини.
 Григор Димитров стартира присъединяване си на сингъл в Монте Карло на следващия ден
Григор Димитров стартира присъединяване си на сингъл в Монте Карло на следващия ден

Очаква се мачът да стартира към 13:30 часа българско време
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР